Friday, 21 June 2013

Puteri Habour.. little red Cube Nusajaya JOhor..

gambao dulu   berlatar belakangkan kapal2... syhmi nk tutup2 muka  eh...
bercerita pasal  Nusajaya... skrg ni semua org tau tu kawasan baru yg tgh nak naik...  tmpt ni ala2 mcm putrajaya la,mcm2 gak dah ade skrg ni kt sana, ade legoland, hello kity, dan mcm2 la..mls nk sebut hehehh..apela aku ni ek, hrmm rumah kt sana pun boleh tahan mahalnye.... terjuling tgk mata klo dgr harga uma kt sana..
 nk dipendekan cerite  wekend yg lepas  16/6/2013 ahd, cik abg aku xbalik jb, so mak abah abag n kak ipar aku dtg ke jhr melawat aku .. huhuhuh.. nk menangis je rasanya bile cik abg aku xbalik...xsangup wooo jauh22...xpela sabar je.. doa2 banyak2 agar cpt cik abg aku dpt blk jhr.. AMIN....aku pun ape lagi tgk papaer mcm ade perasmian je kt Puteri Habour tu, ade kapal tu kt sana, boleh la klo santai2 kt sana..ms aku g ni mmg panas terikkk..adoii.mak pun  kepanasan... samapi je terus aku g  little red cube tu... mak abah tungu bawah je panas terik n xnak naik tangga...
 aku , syhmi, kak n abag aku  n anak sedara aku yg naik...
jalan2 hrmmm xde ape pun, badut katun pun xde sgt.. apela...


tgk tu syhmi  takut2...

nak masuk hello kitty, xjadi  mak dah tunggu lama, xpela lain kli jela


malu2 kucing ye syhmi... kt uma bukan main lagi sukanye die main dgn kak kana yerk..
npe syhmi  terpejam mata, masa ni syhmi diam  je.. muddy kot coz ayhnye xde..


colour jgn xcolour  yerk, khusuknye abg aku...

tu die key-chain free yg boleh di colourkan...


seloot la kat abg ni, pandai die lukis tgk dgn mata kecik je... ni ms ni tgh lukis gambar syhmi...