Tuesday, 13 March 2012

kos bajet uma???

haii, salam petang..

 ni nak cerite la sikit pasal rumah baru,, hrmm mula2 nak masuk uma mmg pakai duit banyak adoiii.... tp nasibbaik la ade simpanan sikit. bajet2 cume 10k je, tp bile kira2 balik dekat 20k gak..mak oii banyak nye, tupun ade lagi nak kena buat, xpela aku buat yg asas je dulu wat pecah dapur, cornis, wireng gan grill.. tu dah setel la, tp bab wireng ni pulak,  actually kiteorg dpt lampu free utk dapur gan hall. tp dah cik abg aku pulak  memplan lain pulak
ape tah nak pakai lampu LED, hrmm wekend je aku  gan syhmi ikut ayhnye pusing 1 johor cari lampu LED.. hrmm dpt lajugak jumpa 1 kedai ni.. boleh la.. so insyallah dalam mingu n mingu depan 19hb march dah nak stat keje2 renovate uma aku hhuhuhhu.. semoga uma ku menjadi umaku syurga ku AMIN....insyallah..