Monday, 5 November 2012

ulu tiram Water park..

salam..

 sempena raya haji qurban  thn ni  bersambung pulak dengan sabtu n ahd, so  boring2 kt uma aku amikla masa g   bawak budak2 jalan2 main air hehehe..nk bawak ke pantai atau sungai takut bajir n ujan lebat pulak, bahaya budak2  nk mandi.. so langkah selamat  kiteorg g jela Ulu tiram water park kat  giant today ulu iram.. not bad la tmpt ni okla jgk.. sejuk, berakon, landai, airnye cetekk n xkotor airnye.. dalam pada nak pegi tu xbnyk yg kiteorg bawak makanan  bawak yg mne ade je.. bwak sarapan bihun, air oren  itu je hihihihi...kebetulan pilih g sini sebab tiketnye murah la berbanding g legoland n sunway lagoon.. utk  wekend   adult = rm 12,  child = rm 9..
 mari kite sama2 saksikan gambr yg disnap oleh cik ya dgn keadaan basah kuyup myup ni hihihi..:-
anggota yg terlibat..

blom masuk lagi syhmi dah takott..

 seronoknye main air ye dikk

 syhmi xnak xnak......... tolong!!!..

 tgk tu si pika smpi xkelip2 mata main air ye..

 ati2 pelampung syhmi tu , nnt pecah pulak hahahha

 bergambar sebentar di kaca yg  dipecahkan oleh org hahahhah,hah baru terang..nmpk lobang idung

 sape la yg amik gambo ni.. cik ya la ni xpro lgsung..



 rendam righttt..

 sampan  senget pun sempat senyum2 kambing erk..

 tarikk kuat2 syhmi.. i`m so scare...

  di bawah sotong kurita gergasi..

 i`t mine itik gembo2x..

dah siap nk balik, tengok kejap  tamil dance.. syhmi diri tegaknye sblh cik usop..xingat ibunye yerr.



Friday, 2 November 2012

wedding time...

hrmmm...

dah nak ujung2 tahun ni, banyak pulak kerja kwin..  kat blah suami aku  ade gak  uma blah  mak mertua n pada yg sama ade gak kerja kawin opismate aku. jaja.. die buat thema indian wedding.. mmg lain daripada yg lain.. not bad..ms nk pg tukebtulan sekali dgn konvo kat utm skudai.. pas tu akupun gerak g weding jaja, sampai je trus ujan lebat.. ujan rahmat  agaknye>>> syukur alhamdulilah.. sah dah sebagai suami isteri. jomkawan2 kite layan gmbr perantin ni.. up`s lupa nak wish.. slmat pengantin baru jaja n husband,.. semoga bahgia  selamanya-))

 klik!! bersama pengantin..

 bergambo dgn perantin hihihihi..

  slmt pengantin baru.. cantik sama padan pengantin merah...

 pelamin pengantin..  degan tema merah + kuning

 makan  berdamai utk pangantin

abis kena cium dgn perantin hahaha..

Thursday, 1 November 2012

ruStica looks like..

 salam..
 bercerite mengenai  hiasan rumah.. wa.. teruja aku hhihihi.. (macam pandai sangt aku ni ek) sikit2 ade la.. by the way aku mula la jatuh cinta dgn  bidang ni interior design.. ok gak.. tu pasal la gaji  seorg interior design mahal kan... bukan senang kerja die kan huhuhuhu.. dalam pada uma aku siap , aku pun plan ape nak bautdgn uma aku ni.. mak aku ckp kena beli perabot adoiihai.. dengan duit  seberapa.. xpela.. akudahulukan yg wajib je dulu hihihi...lg2 dh nak raya ni adoii.. pining, penat kesana sini  survey2 perabot terbaikk..for sure perabot rustica ni mmg terbaikk, cik abg aku tgk sekali trus die suak n berkenan, daripada furniture LORENZO..
hrmm apepun jom layan gamabr rustica n kedai rustica ;-

 haii.. tgk la saya ibu,rambut serabai  hihihihi..

tengok tu xreti diam die-)

nasib x tarikk pasu bunga yg cantikk tu

penat la..duduk kejap la

ye yeahh.. dpt baloon

puas serve n pusing2x.. inila my taste.. kulit.. tp klo fabrik lagi lawa.. dh tgk kt lorenzo tp  jenis mcm ni fabric tp takut kotor la klo fabrik..

nila die manager sale  ANGEl nama nye lemah lembut orgnye, suka senyum..kalo terangkan  kan panjang lebar  tu..

tgk tu syhmi siap  guling2 lagi kat rustica.. apedaaa..


 tgh kira2 brape kena bayar..
 ni die resit bayaran..siap dpt sampul lagi hihiih..lawa kan

 dpt air botol lagi cap RUSTICA..

 ni la meja  yg aku suka.. segi empat tepat laa x?

 ni la set yang aku  pilih n beli hehhe.. lether sofa warna black.. berat gak nak angkat..simple kan.. ade bagi free bantal rustika lagi
 tgh nak buat  full settelment.. syhmi  xgerak2 tgk ayah..
 sign jgn xsign tau ayah..
 salah satu servis RUSTICA, ade borang  SATISFACTION SURVEY FORM.. cayala..
 tgk tu ayah dgn syhmi dah rasmikan dulu huhuhu..ibu kemana pulak ek???