Friday, 29 June 2012

3 in 1 @ house

 langsir, astro n lampu lip lap LED in the house..

alkisah... hendaknye si suatu petang di rumah ku, xkusangka 3 kali kerja sekaligus buat.. alhamdulilah siap n setel gak  semuanya.. hehehheh...mula2 si john dtg utk pasng lampu lip lap LED (ini pun kebetulan die pasang  sambil die buat uma kat Setia Eco Garden) dia singah kejap uma aku utk pasng lampu.. aku mmg nak sgt die yg. pasang.. xnak org lain yg pasang.. n sebab tu la aku tungu john freee.. hehehhe.. bz nye die, duit pun masyukkk tgk jela keta die... tp die bagus orgnye  rendah diri n pendiam n si shahron pulak mulut bising tp aku suka ber kerjasama dgn dieorg. buat ceiling aku mmg  baik punyerr,,


tu die  tauke besar tgh pasng.. aku mmg nak die jugak yg pasang, xnak org lain yg pasang huhuhuhu ..(susah kan)..

testing2x.. lampu LED kesukaan cik abg hehhehe

tu dia... kereta taukeh besar yg buat kornis uma aku.. kaya kan, tp orgnye biasa n  rendah diri jea...

yang ke dua,  org astro pulak pasang ptg  tu jgk, mmg teruja cik abg aku, aku pulak xla teruja sgt sebab aku xbpe suka tonton tv...yela mne xnye, aku blik je uma dah pnat, layan si kecik syhmi pulak.last2 tdo zz..... mne nak sempatnye tgk tv huhuhuhuh...

 testing2 cari siaran zrgggzzrrr,....tungu 2 jam je cik abg kata abg astro hehhe..

 tersergam indah kuali astro=))

 yg ke-3 ni pulak hehehhe.. xsangka2 org langsir pulak call, ckp nak pasang langsir.. okla tu kebetulan bertepatan dgn masa aku kt uma hehhehe.. bile aku tgk je waaa... lawanya langsirku, aku suka dgn warna kelabu di matchkan denagn  coak blown hitam.. namapk cantik. xsia2 dgn harga dan ikut citarasa cik abg kan.. pandai die hehheheh.. bagus dieorg buat keje, die pasang pun kemas.. aku suka carad ie kerja. daripada dierog ukur, aku pilih kain n last pasang, semua dieorg  yg suggestkan... so far so good n aku puas hati...



treng2xx... dah mula nak pasang lsngsir ni hehhehe...

 tu dia... semua panjant2 dlm uma aku, satu psg kipas 1 psng astro, org lngsir je xpanjat sebab dah siap..

 nila plastik langsir tmpt yg aku buat hehhe.. berbaloi2 dgn harganye


 ni tgh pasang  kt bilik aku, alamak nampak tilam syhmi gan bola die...

 nila die  org2 yg pasang langsir ni..